Bike Brothers - Lang leve de fiets - 8+ interactief theater

20 september 2017, van 15:00 tot 15:45 | Allemanswaard, Allemanswaard 13, 3958 KA Amerongen

Kosten: € 7,50 incl. consumptie

In 2017 bestaat de fiets 200 jaar en daarom is er nu een speciale voorstelling voor de hele familie over de fiets. Met een fietsquiz, fietsverhalen, fietsacts en de kans om ook zelf op een bijzondere fiets te zitten!

LET OP: SPECIALE VOORVERKOOPPRIJZEN TIJDENS VOORVERKOOPPERIODE TM 31 AUGUSTUS 2017.

‘Lang leve de fiets’ is een interactieve theatervoorstelling over de fiets. Het stalen ros doet in Nederland, als vervangend paard, al bijna honderdvijftig jaar trouw dienst als misschien wel hét ultieme vervoermiddel. Snel, gezond, duurzaam, handig én superleuk, maar ja, ook maar ‘gewoon’ een fiets. Maar dat is niet altijd zo geweest!

De Bike Brothers zijn diep in de fietsarchieven gedoken en hebben feiten, verhalen en ideeën verzameld om ze samen te smelten tot een interactieve voorstelling, waarin zij samen met het publiek, de fiets helemaal in het zonnetje gaan zetten.
Dat doen zij met de spelshow: ‘Ken je fietsen’, waarin zij het publiek aan de tand voelen over hun fietskennis (geschiedenis, cultuur, techniek). Maar ook met fietsverhalen, poëzie en korte acts. En uiteraard nemen de Bike Brothers een paar leuke ‘gewone’ fietsen mee, die mogen worden uitgeprobeerd door het publiek.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.